Megközelítés:
Javasolt útvonal:  

Ajánlataink a termékre

 

WECK 121408 Automata befőzőkészülék Időzítővel 30L - Rozsdamentes acél (121408)

7000+ termék raktárról!

90 730 Ft
+ 1 890 Ft szállítási díj
Szállítás: max 1 hét
irány a bolt »
bestmarkt.hu
 

WECK 121408 Automata befőzőkészülék Időzítővel 30L - Rozsdamentes acél (121408)

Pepita 7. születésnap, 09.07-től. Ünnepeljünk együtt!

96 820 Ft
+ 1 890 Ft szállítási díj
Szállítás: max 1 hét
irány a bolt »
pepita.hu

Árdiagram

Áttekintést kaphat a termék árának alakulásáról.
 
minimum ár
 
átlagár

Árfigyelő

Árfigyelő szolgáltatásunk értesíti, ha a termék a megjelölt összeg alá esik.
Aktuális legalacsonyabb ár: 90 730 Ft

További termékek a kategóriából

További WECK termékek: WECK Elektromos főzőedény

Klarstein FP2-Biggie-Digital Elektromos főzőedény 46 890 Ft-tól Klarstein FP2-Biggie-Digital Klarstein Biggie Small Elektromos főzőedény 45 890 Ft-tól Klarstein Biggie Small DOMO DO 42325 PC Elektromos főzőedény 48 895 Ft-tól DOMO DO 42325 PC DOMO DO 42326 PC Elektromos főzőedény 53 995 Ft-tól DOMO DO 42326 PC
Termékleírás
Teljesítmény 2000 W
Állítható hőmérséklet Igen

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!

Élvezze a házi készítésű befőzést és forralt borokat a legmagasabb szinten!Fedezze fel a házi befőzések és forró italok készítésének új örömét a prémium minőségű WECK Automatikus befőző edény rozsdamentes acélból készült változatával, amely beépített órával rendelkezik. Ez a sokoldalú készülék ideális választás gyümölcsök és zöldségek befőzéséhez, valamint forralt bor vagy más forró italok melegítéséhez egyaránt. Főbb jellemzők:- Anyag: 18/10 rozsdamentes acél, szálcsiszolt kivitelben - Időzítő: Rendelkezik beépített időzítő funkcióval - Kapacitás: 14 darab 1 literes befőttesüveg vagy összesen 30 liter - Hőmérsékletszabályozás: Precíz termosztát, ami biztosítja az állandó hőmérsékletet - Túlmelegedés elleni védelem: A biztonságos használat érdekében - Gyümölcslé készítés: Gyümölcscentrifuga funkcióval is rendelkezik - Ellenőrző lámpa: Segít figyelemmel kísérni a működést - Tartozékok: Műanyag rács és fedél - Szín: Ezüst / Fekete - Fűtőteljesítmény: 2000 W - Feszültség: 230 VMűszaki adatok:Típus: Befőző és forralt bor készítő gép Teljesítmény: 2000 Watt Űrtartalom: 30 liter Hőmérsékletszabályozás: Igen Időzítő: Igen Leeresztő szelep: Nem Ellenőrző lámpa: Igen Túlmelegedés elleni védelem: Igen Szín: Ezüst / Fekete Anyag: Rozsdamentes acélÉrdekességek a WECK márkáról:A WECK márka hosszú múltra tekint vissza a befőzés és az otthoni tárolás terén. Az 1900-as évek eleje óta elkötelezettek a legjobb minőségű befőző üvegek és eszközök gyártása mellett. A WECK neve világszerte egyet jelent a minőségi befőzéssel és innovációval. Tökéletes választás mindenkinek, aki szenvedélyesen szeretné feldolgozni a friss alapanyagokat és élvezni a házi készítésű finomságokat. A WECK Automatikus befőző edényt nemcsak a befőzés szerelmesei értékelik, de azok is, akik szeretik a kényelmet és a hatékonyságot a konyhában. A termék tartóssága és megbízhatósága mellett, a dizájn szempontból is kifinomult választás, mely minden konyhában remekül mutat. Készítse el saját befőttjeit, lekvárjait és forralt borait ezzel a professzionális eszközzel!

Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.