Megközelítés:
Javasolt útvonal:  
 

Weck Elektromos befőző edény, zománcozott műanyag, órával, 30 l, Weck

Konyhai-gasztro berendezések étterembe, szállodába, otthonra

78 895 Ft
Ingyenes kiszállítás
Részletek a boltban
irány a bolt »
gastrozone.hu
 

WECK 121410 Automata befőzőkészülék Időzítővel 30L - Fehér (121410)

7000+ termék raktárról!

79 000 Ft
+ 1 890 Ft szállítási díj
Szállítás: max 1 hét
irány a bolt »
bestmarkt.hu
 

Weck Elektromos befőző edény, zománcozott műanyag, órával, 30 l,

Ország Boltja 2023 Minőségi díj III. helyezett
78 895 Ft
+ 2 030 Ft szállítási díj
Szállítás: max 1 hét
irány a bolt »
mall.hu

További ajánlataink

 

WECK 121410 Automata befőzőkészülék Időzítővel 30L - Fehér (121410)

Szezonális ajánlatok, újdonságok a Pepitán!

84 120 Ft
+ 1 890 Ft szállítási díj
Szállítás: max 1 hét
irány a bolt »
pepita.hu

Árdiagram

Áttekintést kaphat a termék árának alakulásáról.
 
minimum ár
 
átlagár

Árfigyelő

Árfigyelő szolgáltatásunk értesíti, ha a termék a megjelölt összeg alá esik.
Aktuális legalacsonyabb ár: 78 895 Ft

További termékek a kategóriából

További WECK termékek: WECK Elektromos főzőedény

Klarstein FP2-Biggie-Digital Elektromos főzőedény 46 890 Ft-tól Klarstein FP2-Biggie-Digital Klarstein Biggie Small Elektromos főzőedény 45 890 Ft-tól Klarstein Biggie Small Klarstein Biggie Elektromos főzőedény 47 990 Ft-tól Klarstein Biggie Concept ZH 0040 Elektromos főzőedény 49 990 Ft Concept ZH 0040
Termékleírás
Teljesítmény 2000 W

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!

Főzés és tartósítás egyszerűen és hatékonyanIsmerje meg a tökéletes társát a gyümölcsök és zöldségek tartósításához, valamint a forralt bor és más forró italok elkészítéséhez. Ez az automatikus befőző edény termosztáttal, időzítővel és léfőző funkciókkal mindent biztosít, amire szüksége van a konyhai remekművek elkészítéséhez. Főbb jellemzőkAnyag: Kétszer zománcozott acélIdőzítő: IgenKapacitás: 14 db 1 literes üveg vagy 30 literHőmérsékletszabályozás: IgenTúlmelegedés elleni védelem: IgenLé funkció: IgenVezetőlámpa: IgenMűanyag rács és fedél: TartozékSzín: Fehér/FeketeFűtőteljesítmény: 2000 WFeszültség: 230 VTechnikai adatokTípus: Tartósító és Forralt Bor Készítő GépTeljesítmény: 2000 WattŰrtartalom: 30 literHőmérsékletszabályozás: IgenIdőzítő: IgenLéeresztő szelep: Nem találhatóEllenőrző lámpa: IgenTúlmelegedés elleni védelem: IgenSzín: Fehér / FeketeAnyag: Zománcozott acélWECK – A megbízható minőségA WECK márka közel 120 éve van jelen a piacon, a legjobb minőségű tartósító eszközök és üvegek gyártásával híressé vált. A WECK termékek kiemelkedő minőséget biztosítanak, legyen szó befőzésről, egyéb konyhai feladatokról vagy dekoratív tárolásról. A német precizitás és elhivatottság garantálja, hogy hosszú éveken át megbízható társ lesz a konyhájában. Miért válassza a WECK tartósító edényt?Ez a kiváló minőségű zománcozott acél készülék tartósításon kívül pompásan alkalmas forralt bor és egyéb forró italok elkészítéséhez is, különleges eseményeken vagy egyszerűen csak egy hideg téli estén. A beépített termosztát és időzítő segítségével mindig tökéletes eredményt érhet el. Az automatikus túlmelegedés elleni védelem pedig biztonságos használatot biztosít. Ne hagyja ki ezt a sokoldalú és megbízható tartósító edényt, amely minden komoly háziasszony konyhájában nélkülözhetetlen eszközzé válhat!

Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.